Tilbehør

Ophæng

Velkommen til Denpanels' verden, hvor elegante ophængsaccessories bringer funktionalitet og design sammen i en smuk forening. Vores nøje udvalgte sortiment af kroge, beslag, LED-lysafdækninger og hylder er skabt for at omdanne dit rum med både stil og praktisk anvendelighed.

Beslag

Vertikal montering

Kroge

3D krog hvid

3D krog sort

3D krog rød

LED Light Cover

3D vin kroge

Hylde 200 mm

Hylde 400 mm

Hylde med 4 kroge

Hylde med 4 knager

Giv dine akustikpaneler et personligt præg og gør dem til en essentiel del af din boligindretning med vores nyskabende hængesystemer. Disse systemer er ikke kun beregnet til at hænge dine paneler op; de tilfører også elegance til ethvert værelse og tilbyder dig muligheden for at hænge hverdagsartikler op, som for eksempel jakker, tasker og nøgler, på en sikker måde. Vores sæt af hængesystemer giver dig muligheden for at tilføje personlige præferencer i din indretning ved at vælge håndtag, kroge eller hylder, der komplementerer din stil.

Installationen af vores hængesystemer er ligetil og brugervenlig, hvad enten du installerer på horisontale eller vertikale paneler.

Til horisontale paneler: Fastgør beslaget sikkert bagved lamellen for en stabil og usynlig opsætning.
Til vertikale paneler: Fastgør den vertikale montering* i filtstoffet på det sted, du ønsker at placere krogen eller beslaget. Herefter kan du sikkert fastgøre beslaget til den vertikale montering. Dette system tillader dig at skræddersy din løsning til dine individuelle behov og smag.
*Bemærk: Vertikal montering er et separat køb.

Vores udvalg af hængesystemer tilbyder mere end funktionelle løsninger; de inviterer til at udtrykke din personlige stil og flair i din indretning. Skab et organiseret, funktionelt og visuelt tiltalende hjemmemiljø med vores nøje udvalgte tilbehør.

Maksimal belastning: 5 kg
Indhold i hver pakke: 2 stk.
Skruer er ikke inkluderet

Frames

Hos Denpanels forstår vi, at de sidste detaljer kan omdanne et veludført projekt til noget helt ekstraordinært. Derfor har vi omhyggeligt sammensat et udvalg af finish-tilbehør, der sikrer, at dine projekter ikke kun ser komplette ud, men også føles fuldstændigt afsluttede. Med vores sortiment af frames og afslutningslister, får du et finish, der tilfører æstetisk værdi og forfinelse til dit projekt.

Amerikansk Valnød

amerikansk valnød olieret

eg

eg grå

eg olieret

røget eg

røget eg olieret

Med Frames behøver du ikke længere bekymre dig om, hvordan du integrerer stikkontakter i dine akustikpaneler. Denne smarte MDF-plade gør det lettere for dig at opnå en professionel finish, samtidig med at du bevarer de lyddæmpende og æstetiske fordele ved dine akustikpaneler. Frames er den sidste detalje, der er nødvendig for at skabe et stilfuldt og funktionelt rum.

Frames er en MDF-plade designet til at skabe en perfekt ramme omkring de elektriske stikkontakter på din væg med akustikpaneler. Denne enkle, men effektive løsning gør det muligt for dig at skære præcise åbninger i pladen for at passe dine stikkontakter ind og derefter montere dem omkring. Resultatet? Et sammenhængende og æstetisk udseende for dine akustikpaneler, der fuldender rummets design.

AFSLUTNINGSLISTER

Vores afslutningslister er tilgængelige i forskellige længder og bredder.

AFSLUTNINGSLISTE I AMERIKANSK VALNØD

AFSLUTNINGSLISTE AMERIKANSK VALNØD (Brun MDF)

AFSLUTNINGSLISTE ASK

AFSLUTNINGSLISTE RØGET EG

AFSLUTNINGSLISTE EG (BRUN MDF)

AFSLUTNINGSLISTE EG (SORT MDF)

Vores afslutningslister er den ideelle løsning til at give en afslutning, der matcher træet i vores paneler, hvis det er det, du søger. Afslutningslisterne kan skabe et imponerende indtryk af massivt træ på din Denpanel-væg. De kan nemt monteres med montagelim i enden af dine akustikpaneler og giver dit Denpanels-projekt en flot finish. Afslutningslisterne fås i to forskellige bredder, afhængigt af om dine paneler er monteret direkte på væggen eller på en forskalling. Hvis du monterer akustikpanelerne direkte på væggen, bør du vælge en afslutningsliste på 27 mm, og hvis de er monteret på lægter, en afslutningsliste på 65 mm. Ligesom vores træpaneler er afslutningslisterne også lavet af gennemfarvet MDF med ægte træfinér.

MULIGE MÅL

2400 x 27 x 19 mm

3000 x 27 x 19 mm

2400 x 62 x 19 mm

3000 x 62 x 19 mm

MONTERING

 

MONTERINGSSKRUER SORT

MONTERINGSSKRUER GRÅ

MONTAGELIM

Monteringslim til opsætning af Denpanels akustikpaneler.

Monteringslim, med ekstra stor klæbekraft allerede i våd tilstand. Er neutral fugthærdende, fri for opløsningsmidler og phthalater. Danner en stærk og smidig elastisk limfuge, der kan optage eventuelle bevægelser imellem bygningsdele. Er lugtfri. Limfladerne skal være rene, tørre fri for slipmiddel, fedtstof, støv og løse partikler. Kan påføres ved temperaturer fra +5°C til +40°C. Kan benyttes ude og inde, på væg, loft og gulv. Hæfter på et bredt udvalg af materialer; træ, glas, beton, mursten, glasfiber, de fleste metaller, malede overflader m.m. God til f.eks. opsætningsopgaver, hvor BY VENØ akustikpaneler skal sættes op uden brug af understøtning.

Flasken indeholder 290ml.

1. Forberedelse af monteringsområdet

  • Sørg for, at både væggen og bagsiden af panelet er rene for fedt og støv. Vær sikker på, at væggen har en passende overflade til god vedhæftning.

2. Påføring af montagelim

  • Fordel montagelim jævnt over hele bagsiden af panelet, som vist på tegningen.

3. Montering

  • Tryk panelet forsigtigt op mod væggen og hold den på plads i den ønskede position.